Grov lasagne m blomkål og kylling

Hej læsere :-) Jeg håber at i nyder efteråret, og det sidste af efterårsferien (hvis i har det) :-) Idag vil jeg dele en opskrift med jer. Det er på en lækker omgang grov lasagne, som er maximalt udnyttet på sundere alternativer, i forhold til en almindelig klassisk lasagne, jeg håber i vil synes om den. Jeg har taget et billede af alle ingredienserne, for at gøre det mere overskueligt for jer :-)

For at få én stor lasagne skal du bruge:

450 Gram hakket kylling

3 Store gulerødder (skrællet og skåret i mundrette stykker)

2 Dåser hakkede tomater

1 Lille dåse majs

250 ML madlavningsfløde 4%

1 Taco spice mix brev (kan udelukkes hvis man ikke ønsker det lidt stærke)

1 Pose blomkålsris fra frost (kan købes i Rema1000 blandt andet, frisk revet blomkål kan også bruges selvfølgelig)

1 Spsk. basilikum

Salt & Peber

250 Gram hytteost

Lidt olivenolie/andet til stegning

Når du har gjort alle ingredienserne klar, skal du gøre som følger:

Tænd først for ovnen på 185 grader varmluft.

Find gryden frem og steg kyllingen, imens du rører godt rundt.

Tilsæt herefter tex mix og rør godt rundt i nogle minutter.

Så tilføjer du gulerod tern, majs og blomkål til gryden.

Efter et par minutter tilsætter du madlavningsfløden og 2 dåser hakkede tomater.

Tilsæt nu krydderier (salt, peber og basilikum) og lad retten simre i cirka 10 minutter.

Nu skal du igang med at ''bygge'' din lasagne. Brug et fad, som giver 3 lag lasagneplader. Jeg har valgt at bruge de grove, fordi jeg synes der er bedst smag i dem og de mætter mere end de almindelige. Når du har bygget lasagnen færdig, topper du til sidst med hytteosten. Nu er den klar til 35 minutter i ovnen. Lad den køle 5-10 minutter før servering! :-) Server eventuelt med en frisk salat og flutes til :-)

Læs mit indlæg med 9 forskellige sunde morgenmadopskrifter HER

Velbekomme! :-)

-Linette