Travel Journal Tips

Derfor er rejsen til Bali aflyst

Hej læsere 🙂 Jeg vil i dette indlæg fortælle hvorfor vores rejse til Bali er blevet aflyst… 🙁 Kan i huske hvor glad jeg ellers var?

I starten af August, var der et kræftligt jordskælv på øen Lombok, der resulterede i KÆMPE ødelæggelser og et højt antal mistede livet. Efterfølgende har der været utallige efterskælv både på Lombok men også på selve Bali.

Vi har fulgt utroligt meget med, og myndighederne dernede, har ikke samme kapacitet til at løse disse krise situationer, som vi er vant til i her i Europa. Rednings arbejdet er stadig i fuld gang dernede, og alle de mennesker der evakueres fra Lombok og Gili-øerne, bliver sejlet ind til selve Bali.

Den by vi skulle bo i, ligger på øst siden af Bali og er derfor det sted, hvor rigtig mange mennesker bliver sejlet hen til. Vi har haft flere samtaler med vores forsikrings-selskab igennem de sidste par uger, og egentlig vil de ikke dække udgifterne med mindre, at udenrigsministeriet fraråder DIREKTE indrejse til selve Bali.

Men til trods for det, besluttede de alligevel at grundet den krise situation, der befinder sig dernede nu, at give os alle pengene tilbage og fraråde os at tage afsted. DERFOR ER BALI AFLYST I SIDSTE ØJEBLIK……. 

Vi respektere selvfølgelig deres afgørelse, og så må det blive Bali en anden gang! 🙂

Og ja, så spørg lige om jeg fik stres over at skulle planlægge en NY ferie. Bali har været planlagt til mindste detalje, og vi har glædet os siden vi bestilte rejsen for 6 måneder siden…

Pludselig fik jeg travlt med at finde på et godt alternativ, til ca. samme penge. Man kan sige det er lidt ‘held i uheld’ på nuværende tidspunkt, da jeg er lidt lettet over, ikke at skulle ud på en 24 timers REJSE.

Jeg var næsten verden rundt, i min søgen på hvor vi så skal tage hen, og det er endt med RHODOS!!!! 🙂 🙂 🙂

Ingen af os har besøgt øen tidligere, vejret er skønt dernede og så kan vi flyve direkte på 4 timer…. WOW hvor vi glæder os, nu bliver det 15 dage med All-inclusiv og vi rejser liiiiiige om lidt 🙂 Jeg vil opdatere bloggen når vi er kommet hjem, og imellemtiden kan i følge vores rejse på instagram 🙂

Jeg ønsker jer alle en dejlig aften! 🙂

-Linette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel Journal Tips