Double Chocolate Brownie

Crispy cheddar kylling

Hej læsere 🙂 Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg sidst har udgivet et indlæg. Nu er tiden derfor kommet til, at jeg kommer igang igen, og det har jeg glædet mig meget til. Idag vil jeg dele en opskrift med jer, som jeg håber i kan bruge.

Ovenpå den søde juletid, hvor vi nok allesammen har fået lidt for meget GOD mad, så er det nu altid rart at komme tilbage til de gamle gode madvaner igen. For vores vedkommende står der meget kylling og oksekød på madplanen, her i de første uger i det nye år. Jeg forsøger selvfølgelig stadig at være mad-kreativ og tænke ud af boksen.

Menuen idag bestod af:

Crispy Cheddar Cheese paneret kylling med broccoli-salat og en blanding af alm. fritter/sweet potato fritter 🙂 Opskriften er til 2 personer og du skal bruge:

2 x kylling filet

300 g sweet potato fritter (kan købes på frost eller laves selv)

150 g almindelige fritter

1 x broccoli

250 g Fraiche 5%

1 x granatæble (kerner herfra)

100 g bacon i tern

1 pose pinjekerner ( 70 gram)

1 x æg

Oliven olie

2 spsk mayonaise light

1/2 pose Protein Crispies med Cheedar Cheese fra Bodylab

Salt og Peber

Fremgangsmåde kylling:

Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

Pisk ægget let i en dyb tallerken.

Tag halvdelen af posen med Crispies og kom i en frysepose, bank dem med en kagerulle så det bliver til helt små stykker.

Hæld derefter Crispies i en dyb tallerken og tilsæt salt og peber og rør rundt.

Panér kyllingfileterne i æg og herefter Crispies, gentag hvis nødvændigt.

Læg kylling i ovnfast fad og hæld et par dråber oliven olie henover, giv dem 35 minutter i ovnen.

Fremgangsmåde broccoli-salat:

Rist pinjekerner på en tør pande, indtil de er en smule gyldne.

Steg bacontern og lad dem afdryppe på køkkenrulle.

Find en skål og vend Fraiche med mayonaise, salt og peber.

Hak broccoli i mundrette stykker og vend heri.

Tilsæt granatæble kerner, pinjekerner og bacon i skålen og stil den evt. på køl indtil servering.

Fremgangsmåde fritter:

Find din Anti-fry frem og hæld søde kartofler og kartofler heri.

Tilsæt salt, 1 spsk oliven olie og sæt tiden på 33 minutter.

Jeg har lavet et link til De lækre Crispies ved at klikke HER

Velbekomme!! 🙂

-Linette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Double Chocolate Brownie