Grov lasagne m blomkål og kylling
Hej læsere 🙂 Jeg håber at i nyder efteråret, og det sidste af efterårsferien (hvis i har det) 🙂 Idag vil jeg dele en opskrift med jer. Det er på en lækker omgang grov lasagne, som er maximalt udnyttet på sundere alternativer, i forhold til en almindelig klassisk lasagne, jeg håber i vil synes om den. Jeg har taget et billede af alle ingredienserne, for at gøre det mere overskueligt for jer 🙂
For at få én stor lasagne skal du bruge:
450 Gram hakket kylling
3 Store gulerødder (skrællet og skåret i mundrette stykker)
2 Dåser hakkede tomater
1 Lille dåse majs
250 ML madlavningsfløde 4%
1 Taco spice mix brev (kan udelukkes hvis man ikke ønsker det lidt stærke)
1 Pose blomkålsris fra frost (kan købes i Rema1000 blandt andet, frisk revet blomkål kan også bruges selvfølgelig)
1 Spsk. basilikum
Salt & Peber
250 Gram hytteost
Lidt olivenolie/andet til stegning
Når du har gjort alle ingredienserne klar, skal du gøre som følger:
Tænd først for ovnen på 185 grader varmluft.
Find gryden frem og steg kyllingen, imens du rører godt rundt.
Tilsæt herefter tex mix og rør godt rundt i nogle minutter.
Så tilføjer du gulerod tern, majs og blomkål til gryden.
Efter et par minutter tilsætter du madlavningsfløden og 2 dåser hakkede tomater.
Tilsæt nu krydderier (salt, peber og basilikum) og lad retten simre i cirka 10 minutter.
Nu skal du igang med at ”bygge” din lasagne. Brug et fad, som giver 3 lag lasagneplader. Jeg har valgt at bruge de grove, fordi jeg synes der er bedst smag i dem og de mætter mere end de almindelige. Når du har bygget lasagnen færdig, topper du til sidst med hytteosten. Nu er den klar til 35 minutter i ovnen. Lad den køle 5-10 minutter før servering! 🙂 Server eventuelt med en frisk salat og flutes til 🙂
Læs mit indlæg med 9 forskellige sunde morgenmadopskrifter HER
Velbekomme! 🙂
-Linette
Ingen kommentarer endnu