Kære efterår

Grov lasagne m blomkål og kylling

Hej læsere 🙂 Jeg håber at i nyder efteråret, og det sidste af efterårsferien (hvis i har det) 🙂 Idag vil jeg dele en opskrift med jer. Det er på en lækker omgang grov lasagne, som er maximalt udnyttet på sundere alternativer, i forhold til en almindelig klassisk lasagne, jeg håber i vil synes om den. Jeg har taget et billede af alle ingredienserne, for at gøre det mere overskueligt for jer 🙂

For at få én stor lasagne skal du bruge:

450 Gram hakket kylling

3 Store gulerødder (skrællet og skåret i mundrette stykker)

2 Dåser hakkede tomater

1 Lille dåse majs

250 ML madlavningsfløde 4%

1 Taco spice mix brev (kan udelukkes hvis man ikke ønsker det lidt stærke)

1 Pose blomkålsris fra frost (kan købes i Rema1000 blandt andet, frisk revet blomkål kan også bruges selvfølgelig)

1 Spsk. basilikum

Salt & Peber

250 Gram hytteost

Lidt olivenolie/andet til stegning

Når du har gjort alle ingredienserne klar, skal du gøre som følger:

Tænd først for ovnen på 185 grader varmluft.

Find gryden frem og steg kyllingen, imens du rører godt rundt.

Tilsæt herefter tex mix og rør godt rundt i nogle minutter.

Så tilføjer du gulerod tern, majs og blomkål til gryden.

Efter et par minutter tilsætter du madlavningsfløden og 2 dåser hakkede tomater.

Tilsæt nu krydderier (salt, peber og basilikum) og lad retten simre i cirka 10 minutter.

Nu skal du igang med at ”bygge” din lasagne. Brug et fad, som giver 3 lag lasagneplader. Jeg har valgt at bruge de grove, fordi jeg synes der er bedst smag i dem og de mætter mere end de almindelige. Når du har bygget lasagnen færdig, topper du til sidst med hytteosten. Nu er den klar til 35 minutter i ovnen. Lad den køle 5-10 minutter før servering! 🙂 Server eventuelt med en frisk salat og flutes til 🙂

Læs mit indlæg med 9 forskellige sunde morgenmadopskrifter HER

Velbekomme! 🙂

-Linette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære efterår