Broccoli-suppe med okse

10 Rejsetips til London

I starten af Marts, var min kæreste og jeg, på 7 dages ferie i dejlige London. Det var hans første tur dertil, og min 3. tur. Vi havde brug for en pause fra vores ombygning og vi besluttede derfor at se så meget som muligt imens vi var der. Derfor vil jeg i dette indlæg komme med nogle gode idéer til, hvad man med fordel kan foretage sig imens man er der. Jeg tænker tilbage på ferien, som en helt fantastisk tur, især også fordi at 14 dage efter hjemkomsten, skete ulykken, hvor jeg ikke har kunne lave særlig meget efterfølgende.

1. Tank & Paddle

Det første jeg vil fortælle lidt om, er nogle af de helt fantastiske restauranter der ligger i London.. 🙂 Maden koster cirka det samme som i København, så der er altså ikke penge at spare på maden imens man er der..

Vi fandt en hyggelig lille Café, med navnet Tank & Paddle. De havde deres eget lille bryggeri af øl inde i caféen, og så lavede de verdens lækreste og sprødeste pizza! De er virkelig et besøg værd 🙂

2. MASH

Det næste sted jeg vil fortælle om, er et besøg vi havde på Mash. Restauranten kendte vi fra da vi boede i København, og det er klart et lækkert sted at besøge! 🙂 I London ligger restauranten nogle etager under jorden, så det var ikke et sted man selv ville have bemærket, hvis vi var gået forbi. Vi googlede os frem til lokationen og opdagede, at hvis vi bookede bord online havde de en special offer, der fulgte med. Jeg mente at vi betale omkring 350kr per person, hvor vi fik velkomst-drink, forret, hovedret og dessert. Det var VIRKELIG lækkert, og man kunne stadig selv sammensætte sin menu, ud fra nogle valgmuligheder de havde lavet. Servicen var helt i top, som vi også kender den herhjemme fra 🙂

3. Italiensk

London har så mange forskellige italienske restauranter, der virkelig også er et besøg værd. Vi spiste der et par gange, og vi var virkelig begejstret begge gange. De lavede lækker pizza, pasta-retter og risotto blandt andet. Priserne var ret billige derinde i forhold til herhjemme og deres vine kostede heller ikke en brøk-del af herhjemme.

4. Icebar

Allerede hjemmefra havde jeg sørget for at booke en tid hos Icebar. Jeg havde hørt om koncepten mange gange før, men vi havde aldrig oplevet det. Derfor var det oplagt at gøre, imens vi var i London. Prisen var cirka 150 kr. per person, og det inkluderede 45 minutter inde på Icebaren samt en valgfri velkomstdrink. Kommer man før tid, er der den hyggeligste lounge-bar, hvor man kan få alverdens lækreste drinks og snacks. Personalet var virkelig søde og service mindet. Jeg tror vi blev lidt overrasket over hvor koldt der faktisk var derinde, men det var virkelig flot og tiden derinde var passende. Alt isen kommer fra Sverige, og derfra havde de lavet de smukkeste is-skulpture og på væggen kørte der videoer, der fortalte hvordan isen blev skåret, fragtet til England og derefter lavet til skulpturer. Det var virkelig et besøg og alle pengene værd! 🙂

5. Madame Tussauds

De første to gange jeg selv var i London, havde jeg ikke tid til at besøge det berømte voks-museum Madame Tussauds, desværre. Så det skulle vi selvfølgelig opleve denne gang. Hold op, hvor var det bare en helt igennem FED oplevelse! Vi kunne se, at de åbnede klokken 10, så derfor besluttede vi at gå derhen så vi var der 9:30. Til vores lidt store overraskelse, var der 4 indgange, med meget lang kø. På vores billetter stod der, hvilken indgang vi skulle benytte. Vi ventede i cirka 30 minutter i køen, men da vi kom indenfor, opdagede vi at køen fortsatte indendørs. Vi brugte derfor omkring 1 time på at komme ind. Så kom i god tid og husk at tisse af inden 🙂 Haha. Men da vi så kom ind, var det HELT fantastisk! Det var en kæmpe oplevelse, de var virkelig ægte og livagtige at se på, og så havde de lavet dem i de rigtige størrelses-forhold. De havde opdelt det i mange forskellige kategorier, så det var ligesom en kæmpe underjordisk labyrint derinde. Virkelig en stor og fed oplevelse. Jeg tror vi brugte 2 timer derinde, og vi var meget begejstret. Især da vi ved udgangen opdagede den LÆKRESTE milk-shake café! WOW siger jeg bare, man skulle selv vælge hvilke chokolader osv. de kom deri, så det skulle vi selvfølgelig prøve.

6. Seværdigheder

Vi besluttede at gå meget rundt imens vi var der. Vi fik gået omkring 120.000 skidt i løbet af ugen. Vi skulle selvfølgelig se de mest berømte ting, alt det man kender fra film og billeder. London Eye, Big Ben og London Bridge blandt andet. London er en meget travl by, med rigtig mange indbyggere og turister på samme tid. Derfor kan jeg klart anbefale, at man går rundt. Derved kan man se tingene i sit eget tempo og beslutte undervejs, hvor man går hen til næste gang. Vi var heldige med vejret imens vi var dér, for herhjemme var der snestorm imens. Vi nød det dejlige vejr og de lange solskins-dage vi fik derovre.

7. Busture

På vores sidste dag i London, havde vi ret dårligt vejr. Vi besluttede derfor at købe en billet til en bus tur. Billetten gjaldt hele dagen, så vi kunne stige på og stige af hele tiden, lige hvor vi havde lyst. Det meste af byen havde vi allerede set på gå-ben, men det var skønt at sætte sig i bussen, læne sig tilbage, tage høretelefonerne i ørerne, og høre de fantastiske historier og fortællinger om alle stederne. Prisen på billetten inkluderede også en tur med båd langs med Themsen, men grundet regnen, valgte vi at droppe sejl-turen.

8. LION KING MUSICAL

Min kæreste og jeg, havde snakket meget om hjemmefra, hvorvidt vi skulle booke billetter til en musical eller ej. Jeg synes at priserne var meget høje, men han synes at det var en oplevelse vi SKULLE have med imens vi var der. Jeg havde hørt godt om dem alle, især Lion King, som har vundet mange priser for sin fantastiske forestilling. Da vi var i London, besluttede vi derfor, at gå hen til teatret og booke billetter. Vi valgte at give 200 kroner ekstra, for at få VIP-billetter. Det var en beslutning vi blev MEGET glade for. Da dagen kom, og vi gik derop, viste vi vores billetter til en af de høflige hjælpere der stod udenfor, og han bad os om at gå indenfor og vente til venstre for døren. Han foretog et opkald og kort efter kom den flinkeste tjener hen til os, og bad os om at følge med. Vi fulgte efter ham igennem de lange snoede gange, og pludselig endte vi i den hyggeligste lounge. Her fik vi vores helt egen tjener og alt hvad hjertet kunne begære af Prosecco, øl, drinks og snacks. Service niveauet var ufatteligt højt og vi følte os lidt som kong gulerod 1 og 2, haha! 🙂 Bordet vi havde udvalgt i loungen, var vores under hele forestillingen. Det betød at vi kunne efterlade jakker og tasker dér, og det var virkelig skønt, for der var ikke så meget plads ved sæderne i salen. Undervejs var der en halv times pause, og der kom vi tilbage i lounge, hvor der stod kolde øl og ventede på os. Desuden havde vi sammen med de andre VIP’s vores eget toilet. I loungen var der også børnefamilier, så det var virkelig et sted hvor alle var velkommen. Showet var helt igennem fantastisk, man var meget underholdt. Det var en kæmpe oplevelse, vi varmt kan anbefale på alle måder! 🙂

9. Klink Prison museum

På en af vores gå-ture til London Eye, besluttede vi at gå rundt i nogle af de små gader, der ligger inde bag ved. Pludselig stod vi foran et museum, der hedder Klink Prisen Museum. Vi besluttede at gå derind, og hold da op en god oplevelse der ventede os. Bygningen vi stod foran, var åbenbart et tidligere fængsel. Der var vel-beskrevet alle hændelser der havde fundet sted. Utroligt meget tortur og forfærdelige ting. Det var billigt at komme ind, men en rigtig god oplevelse at få med.

10. Valg af hotel

Da vi skulle bestille hotel, gik jeg efter det absolut billigste vi kunne få, som var inklusiv morgenmad. Det fortrød vi dog hurtigt, da vi opdagede hvor dårlige anmeldelser det havde fået. Jeg bookede selvfølgelig (typisk mig), uden mulighed for afbestilling, så vi var meget spændte på hvordan det så ud når vi kom frem. Hotellet var meget lille, værelset var enormt lille, men trods alt havde vi eget toilet med bad. Morgenmaden var OK, og blev serveret på værelset hver morgen. Til en anden gang, vil jeg undersøge ALLE anmeldelserne inden jeg booker. Selvom det ikke er meget tid i døgnet, man bruger på sit hotel når man er i London, så er det altså vigtigt at man får en god nattesøvn, så man er frisk til næste dag. Så min anbefaling er, tjek anmeldelser og husk, at det faktisk er et ret dårligt sted at spare.

Jeg håber det var nyttig information, hvis du overvejer en tur til London 🙂

God weekend 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli-suppe med okse