Grøn karry wok

Kære efterår

Hej læsere 🙂 Efteråret er for alvor kommet og i nat var der endda frost. Vi har ikke ferie denne uge, fordi vi jo er sygemeldte. Så den har stået på behandling og hospitals-samtale for vores vedkommende. Men heldigvis har familien ferie, så ugen er blandt andet blevet brugt sammen med dem, vi holder aller mest af, nemlig vores familie.

I weekenden havde vi besøg af familie fra Nordjylland, til lækker frokost. Der blev grint, hygget og spist. Det var tiltrængt 🙂 De fik også hilst på lille Kenzo, og det var med stor succes 🙂

Dagene i ugen har vi brugt med min svigerfamilie, det har været skønt og afslappende. Vi har lavet græskar, været i hundeskoven med alle tre hunde, set film, spillet massere spil (hold op jeg er en dårlig taber) 🙂 haha, fået lækker mad og bare hygget totalt. Det har været balsam for sjælen både for børn, hunde og voksne. Jeg elsker efteråret fordi der er så mange smukke farver i naturen. Herunder, har jeg samlet nogle stemningsbilleder fra ugen:

Jeg håber at i andre nyder efteråret, og jeg håber at i har fået hygget jer med jeres kære 🙂

Jeg ønsker jer alle en dejlig dag 🙂

-Linette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn karry wok