Banankage med mandler

Grøn karry wok

Hej læsere 🙂 Herhjemme spiser vi ofte wokretter. Jeg synes det er SÅ nemt at lave, fordi man bare kan tilsætte det meste. Det er en god måde at få brugt sine kedelige grøntsager på, og det kan bare varieres på så mange forskellige måder. Retten jeg vil dele med jer idag, er en hurtig og nem udgave af sådan en ret. Jeg er egentlig ikke til alt for stærk mad, men det må gerne smage af lidt. Smags-mulighederne er uendelige i disse retter, og det elsker jeg bare. Man kan virkelig tilpasse, så man får en skøn smagsoplevelse.

Til denne ret skal du bruge:

2 Kyllingfilet

1 Pose wok-mix grøntsager på frost (kan købes de fleste steder, Rema100, Fakta, Brugsen osv.)

1 Dåse kokosmælk

250 ML madlavningsfløde med 4%

1 Tsk. hvidløgspasta (købes i små glas, evt. Fakta, Rema1000 eller Føtex)

3 Tsk. Grøn karry pasta (købes i små glas, evt. Fakta, Rema1000 eller Føtex)

2 DL jasmin ris

Kokosolie til stegning

Salt & Peber

Fremgangsmåden er som følger:

Skær først kylling i mundrette tern.

Varm wok-gryden op med kokosolie og steg kyllingtern til de er let gyldne.

Tilsæt hvidløgspasta og karrypasta til kyllingen og lad det snurre 3-4 minutter.

Herefter tilsætter du 1 dåse kokosmælk og 250 ml madlavnings fløde og røre det godt rundt.

Sæt ris over, som anvist på pakken i en gryde ved siden af.

Tilsæt nu 500 gram wok-mix grøntsager fra frost til din wok.

Krydr med salt og peber og hold det på lav varme.

Brug enten låg, eller rør rundt engang imellem mens retten simre.

Når risene er færdigkogte, tilsætter du dem til din wok og røre godt rundt.

Lad hele retten stå og simre i 10-15 minutter, så får du en lækker cremet sauce.

Server evt. retten med flutes og friske ananas på toppen! 🙂

Du kan også læse opskriften på kylling med sød chili ved at klikke HER

Velbekomme! 🙂

-Linette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage med mandler