Lækker hjemmelavet iskaffe

Saltede mandler

Jeg vil gerne dele en opskrift med jer til saltede mandler. Herhjemme har vi en Acti-fry, og vi elsker den! Vi bruger den flere gange om ugen og man kan simpelthen bruge den til alt muligt – mere end man lige tror. Jeg bruger den flittigt til at lave små kartofler, hjemmelavet pomfritter, rodfrugter, sweet-potato fries, rugbrøds-chips og nu også saltede mandler. Jeg elsker mandler, og vi spiser også mange af dem herhjemme, men nogengange kan de blive lidt kedelige når man skal snacke. Derfor besluttede jeg at gøre et forsøg på at peppe dem lidt op, og opskriften skal selvfølgelig deles med jer. Det er super nemt, du bruger selv 5 minutter.

Først hælder du 4 dl vand i en gryde og 12 spsk. salt. Du sætter vandet i kog indtil salten er opløst. Hernæst hælder du dine mandler i vandet og lader det trække i 30 minutter. Nu finder du din Acti-fry frem og sier vandet fra mandlerne og hælder dem heri. 13 minutter senere har du så de lækreste lune saltede mandler du kan snacke i sofaen til filmen, eller servere til dine gæster til et koldt glas rosé!

Gem eventuelt gamle syltetøjs-glas, de er geniale når man skal bruge en tæt-lukket opbevaring til mandlerne, eller hvis man kaster sig ud i andre lækre ting i køkkenet… Hjemmelavet marmelade, syltede agurker, syltede rødbeder, tomater til madpakken – osv. osv. osv… 🙂

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker hjemmelavet iskaffe